Plantekasse til din have

Er din have også kedelig at kigge på? Det skal der selvfølgelig ændres på med det samme. Dette kan du gøre med plantekasse blandt andet. En have bliver hurtigt kedelig at kigge på, hvis du ikke har andet end en græsplæne at kigge på. Vi synes helt bestemt at du skal gøre noget mere ud af din have. For din have afspejler hvilke person du også er. En have kan faktisk være med til give en førstehåndsindtryk af, hvilken person du er, set i perspektivet fra personer du nødvendigvis ikke kender personligt. Er det ikke på tide at du får dig en flot og indbydende have, så personer udefra får et god førstehåndsindtryk af dig?

 Hvad er en plantekasse?

Vi kan helt klart godt forstå hvis du ikke helt kan forstå hvordan en plantekasse kan gøre en forskel i din have. Men kan vi sagtens fortælle dig meget kort. En plantekasse kan nemlig være med til at give din have helt nyt liv. En plantekasse er en kasse, hvor du kan opbevarer dine blomster i. Du kender måske en plantekasse som en krukke. Det er i princippet egentlig det samme. Du kan også bruge en plantekasse til at gro grønsager i. heriblandt gulerødder, jordbær, kartofler, tomater og agurker. Hvis du mangler inspiration til blomster du kan plante i dine plantekasser, er det altid en god ide at veksle mellem farver og størrelser på blomster. Dette danner et helt unikt og flot resultat når de står i dine plantekasser og gror i din have.

Flot og farverig have

Ved at bruger en eller flere plantekasser i din have vil du som sagt være med til at skabe og danne et helt nyt billede af dig som person. Med plantekasser kan du plante de flotteste planter i din have. Du har styr på dine blomster, når de står i en plantekasse. De er nemme at vande og passe. Dine plante kasser kan stå forskudt i haven. Ved at du gør noget ud af din have gør at den automatisk også vil se mere indbydende ud. Jeg kender af erfaring at jeg ikke har lyst til at træde ind på en ejendom, hvis haven er helt groet til og der er en masse ukrudt som ikke gør det umuligt for mig som gæst, at komme hen til døren. Så bliver du også allerede inspireret til at købe dig en plantekasse eller flere til din have, synes vi ikke du skal holde dig tilbage. Du vil som resultat få en flot og farverig have som vil blive nydelig at sidde i. Især til sommer.

You may also like...