Massagestol – en artifact til de rigtige spillere

Jeg ved ikke med jer, men jeg ville ikke gøre noget unødvendigt, hvis det er farligt. Det handler altså ikke om at være en pussi, men jeg ved ikke om jeg er en spiller. Det er noget der kan vise sig at være fatalt for mig lige nu. Jeg skal prøve at sætte mig i en massagestol, men jeg ved det kun er for rigtige spillere. Jeg kan måske dø, hvis jeg viser mig ikke at være det. Det kan du læse mere om her.

Massagestol for rigtige spillere

Det står med oldgamle egyptiske hieroglyffer at man skal være den største spiller. Hvis ikke man er det er der nogle farlige tegninger af grusomme måder at dø på. Det er derfor jeg er lidt forsigtig, med om jeg overhovedet tør at sætte mig lige nu. Det er ikke fordi jeg ikke tør, fordi jeg vil aldrig tilgive mig selv, hvis ikke jeg prøver. Det er også bare fordi jeg ikke har lyst til at dø. Det er i hvert fald ikke noget der står øverst på listen lige nu må jeg indrømme. Det er noget jeg ikke har specielt meget lyst til lige nu. Der er stadig mange ting jeg gerne vil nå at gøre. Det ser desværre ud til at jeg måske ikke ligefrem får chancen for det. Jeg har engang haft en ven der sagde at han var en rigtig spiller. Faktisk var han er lige før, men han satte sig på den dumme massagestol. Nu er han her ikke længere.

Dumme massagestol

Grunden til at min ven troede at han kunne sætte sig på den var pga. hans vape. Han var sikker på at han kunne sidde på den fordi han havde noget der hedder divine shots. Det er en speciel smag som kun findes til vape og den havde han med i dag. Det gav ham en uskadelighedsfølelse ser det ud til, så det er da lidt træls. Du kan læse mere om de shots lige her. Han var ellers en godt ven synes jeg, så nu kan jeg næsten ikke lade være med også at sætte mig. Det ville ikke være i orden at det kun var ham der døde pga. en dum massagestol med hieroglyffer på. Nå men jeg prøver at sætte mig lige om lidt, så det har været en fornøjselse. Jeg sætter mig nu… Det føles jo helt vidunderligt dejligt må jeg s….

You may also like...