Hvad er en Gro Shop

Der er forskel på en gro shop og en headshop. En headshop sælger oftest bare udstyr til at ryge på. Mens man kan finde alt, fra grokits, potter og gødning til specielle grolamper og vækstlamper i en Gro shop. Jeg har tidligere selv groet og har haft en masse gode samtaler og råd med en gro shop ejer.  En Gro shop er ikke bare en shop der sælger udstyr til det man nu groer. Man kan også få hjælp og råd til hvordan du bedst muligt får mest ud af det du dyrker.

Hvad er en Gro Shop

De fleste gro shopper har del erfaring med groning og kan stå inde for de produkter sælger. Der efterhånden kommet mange Gro shops og dette skyldes blandt andet cannabis rygernes ønske om at selv fremstille og dyrke deres eget produkt. Der en del lande, der har gjort det lovligt at gro til eget forbrug bl.a. Holland og Schweiz. 

Anskaf dig også nogle smukke led lys til at gro med her!

Der findes mange shoppe

Der findes mange gro shop efterhånden, både fysisk butik og netbutik. For mig er det vigtigt at shoppen har de varer man skal bruge på lager, da man lige pludselig kan få brug for det mest uventede, så er det rart at kunne være sikker på at få fat i det hurtigst muligt. Det er tydeligt at der efterhånden er stor konkurrence iblandt butikkerne der handler med gro udstyr, da jeg lægger mærke til at priserne går ned af, hvilket er super lækkert.

Det er også vigtigt for mig at handle et sted hvor man kan få hjælp og rådgivning og at butikken ved hvad de sælger og hvilke udstyr passer bedst for mig, så man ikke bruger unødvendige penge på noget som man senere hen finder ud af ikke kan bruges. 

You may also like...