Har du hørt om de nye Rieker damesko? Det er de fedeste på markedet

Hvis du ikke kender til Rieker har du da lavet en kæmpe livsfejl. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at elske mine nye Rieker damesko. Hvad ville du da gøre, hvis du ikke kunne finde et par damesko som passede dig. Det er ikke noget nogen ville kunne lide. Jeg er vild med at have sko på, men de skal altså gerne passe mig.

Hvad er de nye Rieker damesko for nogen?

Har du set de fede sko, som mange unge mennesker – mest kvinder, har på? Det er dem. Det er meeeeega fede, men de er også bare helt vildt behagelige at have på, hvilket altså ikke er normalt. Det er jeg bare super glad for. Jeg er vild med at have sko på som passer mig men som også er dejlige at gå i. Det er altid godt at have nogle sko man kan have på, når man er afsted med familien. Det er en familie som vil se alt i alle byer. Det betyder at der skal gåes rigtig meget, når man er på ferie. Derfor er det godt at have et par dejlige sko at have på. De ser heldigvis også fede ud, så man kommer ikke til at se helt dum ud, hvilket jeg er meget glad for. Det er derfor jeg er meget glad for mine Rieker damesko. De skal endelig blive kendt af flere personer. Selvom de allerede er meget populære hos den yngre del af befolkningen.

Hvad skal jeg gøre uden mine Rieker damesko

Jeg havde nok ikke taget med på mere end bare en ferie, med min familie. Jeg kan i hvert fald ikke holde til at gå så meget, hvis ikke jeg har mine Rieker damesko på. Det er virkelig den eneste redning jeg har haft fra at dø på de sidste to ferier med min familie. Jeg ville ikke have kunne klare at gå uden mine “vandresko”. Det er bare ikke det samme som noget andet jeg har prøvet. Det er ligesom om sålen er en sky og man kan få lov til at gå på skyer eller sådan noget. Det er i hvert fald super dejligt og jeg er kæmpe fan af det. Ingen andre skal se mig være nederen over at skulle gå mere end 10 meter, fordi nu har jeg mine supersko. Hvad siger du til min forklaring, giver den mening for dig?

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *