Elektronik rens er din bedste ven mod børns fedtfingre

Jeg har næsten en mild form for OCD tror jeg, men det er ikke noget jeg har et problem med. Det er nemlig ikke fedt at bo i en bunke lort. Det er derfor jeg ser på min OCD som en god ting. Den har endda fået mig til at købe elektronik rens, hvilket jeg aldrig ville have gjort ellers.

Elektronik rens er en fysisk aktivitet for alle

Der er ikke noget værre, når det handler om elektronik, at det er ulækkert og svedigt. Det er i hvert fald min oplevelse og jeg er stor støtte af mit ejet udsagn her. Jeg kan i hvert fald ikke fordrage at skulle tage fat i en ulækker kontroller eller at skulle se på en computerskærm, fyldt med fedtfingre. Det værste er når der er børn i huset, fordi de bare ikke kan holde deres fedtfingre fra noget. Det er ligesom en sygdom, den spreder sig bare og det går hurtigere end noget andet. Det er ligesom at hælde benzin på et bål. Det går galt og det er helt sikkert, jeg har i hvert fald aldrig haft mine små søstre på besøg uden noget har været fedtet. Det er da næsten ulækkert synes jeg i hvert fald. Hvis der bare var en anden måde at gøre det rent på. Der er selvfølgelig elektronik rens, men det er også noget man skal bruge tid på. Jeg gider bare ikke bruge tid og penge på det hele tiden.

Elektronik rens er dog stadig en god oplevelse

Hvis du ikke havde elektronik rens, ville du være røvrendt, hver eneste gang der var børn i huset. Det ville alligevel være endnu værre end hvis ikke man havde noget til at gøre det rent med. Jeg har i hvert fald brug for at gøre det hele rent efter besøget. Især mine elektronik dimsedutter. Det er en af de vigtigste opgaver for mig. Jeg er ikke ligefrem en der ikke også kan svine, men jeg ved i det mindste at jeg gør det. Børn er så hjerneløse af de ikke engang tænker over at de sviner hele huset til med deres ulækre små fingre. Det er sku ikke noget jeg er stor fan af at se på. Jeg glæder mig bare til de får deres egen telefon og ser hvor ulækker den bliver. Så må vi se om de kommer til at få brug for noget elektronik rens.

 

You may also like...