Divine shots – din måde at se livet anderledes på

Divine shots giver dig en sprit ny følelse, når du damper den. Det giver noget helt nyt og helt igennem anderledes i forhold til andre former for vape shots. Jeg er personligt kæmpe fan af de her shots, fordi de både er så anderledes men samtidig giver en god følelse. Altså det er ikke fordi de ikke smager på samme måde, men de har den her ja nærmest divine følelse omkring dem.

Divine shots er perfekte til enhver lejlighed

Jeg har aldrig været et sted, hvor jeg ikke haft lyst til nogle divine shots, til mig vape. Det er ikke fordi jeg er afhængig som sådan, men jeg synes bare at det passer til alt. Hvis jeg spiser aftensmad, er det altid super lige at få lidt ekstra spice, med divine. Det er selvfølgelig bare noget jeg føler, det er ikke sådan alle har det kan man sige. Jeg synes personligt at det er noget der gør hverdagen bedre, bare at kunne slappe af med lidt vape. Det giver en ny dynamik til hele livspersepektivet. Det er der selvfølgelig også nogen der vil sige om normal rygning. Hvad jeg har at sige til det, er at det er dumt. Du får en masse forfærdelige stoffer af at ryge cigaretter og det er der ingen grund til overhovedet. Du kan få alle de gode og dejlige ting, fra at vape. Det er især dejligt med nogle vape-hits og noget rødvin, det er virkelig hvad jeg vil kalde det gode liv. Det er er næsten en helt divine følelse bare ved det alene. Jeg får det simpelthen så dejligt med nikotin og alkohol, det er nok den bedste cocktail man kan lave.

Jeg elsker divine shots!

Hvis ikke man har prøvet den berømte og mest bruge cocktail, nemlig nikotin og alkohol misser man altså noget. Der er intet som det og man kan ikke andet end at være glad. Det giver dig energi og det giver dig det bedste humør. Hvis man er til fest er der ikke noget bedre end at komme udenfor og få lidt frisk luft. Med frisk luft mener jeg naturligvis at ryge lidt. Det er bare ikke cigaretter jeg bruger, simpelthen fordi det er for usundt. Derudover er det også dårligt for miljøet. Der bliver smidt flere millioner skodder på jorden dagligt i Danmark. Det alene er vanvittig meget synes jeg.

You may also like...